I ♥ P

- Hari ni hari khamis , hari yang indah untuk berehatkan ? I guess so (: So hari ni ak pergi picnic dekat sungai congkak , dekat je en ?

- Pagi-pagi lagi dah bangun , semangat katanyaa :P tolong pack pack barang and masukkan dalam kereta *pon pon :D

- Once there ;


*main entrance .

- then kiteorang choose kiteorang punye tempat to put our stuff (: lepas da tinjau lokasi , jalan-2 jumpa pulak kucing demokk nie , omey kan dye (: macam manalahh dye bole survive dalam hutan cenggini . Haihh kucing kucingg :D

*ainy with gemuk

- sementara yang lain mandi manda , kiteorang take a walk . ambil udara nyaman , maklumlahh masih pagi lagi (:

- some random photo's ;

*bonzer , ada bran ? :P


*aren't she cute ? :D

- dah puas jalan-jalan amik angin , It's time to get wet ! Kayy , nampak seronok tengok dorang mandi . yolah dah lama tak mandi sungai , so a little bit excited :D

*muka budak excited , ngeh ngeh

*seronok tengok dorang

- so dah nampak dorang berkumpul camtu , apa lagii rasa nak turun then terjun dalam sungai tu membuak buak :P

- Then , turunlahkan . Apa tunggu lagi ;)

*hati hati , ceitt

- bila dah turun , kiteorang pun celuplah kaki . Makaihhh , sowwjukk gilolahh . macam mana dorang boleh mandi pun ak hairan . ak celup kaki dah sejuk *bebel soranng-2


*dah sejuk sgt , keluar baliklahh

- so decided tanak mandi and duduk tgk dorang mandi je .
Ahh ruginyaaa *menangis dalam hati

- sambil tuu :


*muka tak dpt mandi - ehh suka pulak :P

- Dah agak rasa bosan tuu , naik kat pondok . pasrt ni paling sukaa (: melantakkk :P makan ala kadar jehh , sambil makan tuu tetiba dengar bunyi yang tidak asing bagi akuu .

- macam biasalahkann , kat tempat-2 rekreasi cenggini AIS-KRIM paling feymes . and bende tulah yang aku nak makan setelah sekian lamaa :D

- nak panggil dah tak sempat , so kene tguu pak cik tuu datang balik balik , sambil tuu ;

*muka excited nak makangg esklimm :P

- lama jugaklah tunggu , rasa cam malas nak beli sebab lama sangat tunggu . Ingat nak bla tetiba dgr bunyi loceng diaa , excited budak atas tu lari panggil pak cik esklim tuu :P

- jadi kebudak-budakan sekali sekala tak salahkann ? ngeh ngeh :D ice-cream roti and lime flavor yang jadi mangsa kali nie , apa lagi ngapp ngapp :D

*ice-cream roti

*lime flavor ♥

- Then puas makan ais-krim , tiba masa nak main air balik walaupun sejukkann :D so ak pun turun but dudukk kat batu sambil tgk dorang mandi . Jeles lah weyhh :P

- so sambil tengok dorang mandi tuu , kiteorang borak-2 gelak gelak . Haihh tenang dohh kat sana . dapat tenangkan fikiran , ohh sukanyaaa

- some photo's ;

*heh -,-
*smile
*air dye deras gila ohh (:

*air dye lawaa

- lepas dah puas main-2 air yang sejuk tuu , kiteorang naik ke atas and MAKANGGG . fevebret tuu :P laksa , nyum nyumm

- then dah makan time to get change , sebab hari da nak hujann . so kene cepat (: dah kemas barang , tukar baju semua . bersihkan tempat perkhelahan :D

- then gerak balik , wahh best doh berkhelah camni . rasa cam nak pergi lagi tapi dengan kawan-2 . mesti seronok en ? Hope one day (:

- in the car ;

*baju tuu ♥