#REMARKABLE DAY

goodmorning :*
the last post was on August , now October.
long time no see, I kinda bit busy for school schedule.
so many memories that I've made with my friends.
and one of those memory is :


THE GRADUATION DAY

19 OCTOBER 2012
tarikh yang akan ku kenang bersama kawan tercinta :D
mukadimah :
 on that day , I was wearing my mum old Kebaya's and flat shoe *dah tinggi punya pasal*
and my others friends wearing their really naiseeee Baju Kurung .
\\ bieha , ama , me , lieya , aliya , farah , amyra , atikah , eyraa//

tak sangka kita dah graduate
*untuk taraf sekolah*
banyak kenangan yang kita cipta bersama.
- baik , jahat , gelak sakan , shared cerita , gaduh && more -
paling tak boleh lupa , pasal "gunting baju senoir"
sampai sekarang takda yg tahu siapa pengguntingnnya , heee
hope korang tak lupaa :D

random pick :
         
\\ sengaja di kaburkan//

semua cantik-cantik belaka :P
and tinggi - tinggi belaka :P
more on facebook - laman sosial yg makin berkembang *hehehe*

last but not least :


 Hope , the memories of us will never fade .
I do LOVE you guys , always and forever
sincerely , Layla

THAT NIGHT ,

15 August 2012
SMV ERT SETAPAK , present

malam terakhir bersama warga sekolah
maklumlah , nak cuti raya katanya (:

petang tu aku rushing gila
dari cheras ke setapak .
maklumlah , pagi tu maleh nak ke sekolah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


malam tu lepak dengan dorang jaa
even kejap je en , yelah semua nak sibuk-2 balik
hehuwww ~~

\\ lya with budakk && kecik with me //

- mamat kain pelekat senteng -
kayy , gelaran aku bagi kat dye :P
papepun malam tu kita dapat having fun en
before cuti :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LAST BUT NOT LEAST,
*Thanks for lighten up my day , me lap chuuuuuu*
xoxo , Layla

Ramadan ,

Assalamualaikum , hello (:

http://www.layarsukses.com/wp-content/uploads/2012/08/ramadhan1.jpg

pejam celik - pejam celik ,
Ramadan is almost over .
sayangnyaa nak tinggalkan bulan mulia ni .

apapun -
"semoga kita berjumpa di Ramadan tahun seterusnya , amin~"