ALYNA JULIANA ♥

Ouh , ALYNA JULIANA SYAMSUL BAHAR :



tak sangka 25jun2011 is the last day untuk kau dengan aku
tak lupa apekk and asmira serta warga ERT SETAPAK yg kenal kau
*walaupun bape kerat je en :P

nak cakap nie , HAPPY dapat kenal dgn kau
yg suka menjerit jerit dalam dorm INSPIRASI tuu
- waduhh lepas nie sape nak kejutkan kiteorg sume ?
- nak suruh aku picit hidung ?
- nak suruh aku dukong ?
- sape lagi yg nak lanyak katil aku ?
- sape lagi nak kacau bile ak tengah nak felling2 ?
- nak dengar cerita aku ? tak kan apek kot =="
- yang nak baring gn aku malam malamm ?
aduhhh , WILL MISS IT you know BABI ALIE !

teringat bila kau nyanyi lagu FAIZAL TAHIR - HANYUT
pastu mesti aku join nyanyi sama sama :(
pastu part nie yg paling bestt !

" Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja "

seriously dengar lagu nie , teringat je kat kauu !
aduhhhh , mesti rinduu gilaa !
lagi lagi rindu bila nak dengar kau jerit
"yang kepam kepam boleh pegi mandi!"
HAHAHAHA , pastu lepak malam malam kat katil aku dengan kerintingg
aduhh :(

hope dapat jumpa kau lagi dengan rambut kau yg
ala ala hayley williams tuuu :P
WAJIB okeyy !

and jangan lupakan kiteorg , mesti asmira and apekk
akan rindu kau dlm kelas yg suka tido tuuuu :(
okeyy PUTRIALYNA JULIANA SYAMSUL BAHAR ♥

take care , Alie :)