ERT time and last day with ALYNA



25 jun 2011


ERT SETAPAK telah mengadakan satu temasya yang julung julung kalinyaa
EHHHHHH , stop ! kita mule dgn ayat baruu :P

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox

carnival ERT SETAPAK and HARI TERBUKA ASRAMA
ermm pagi pagi tu agak bosan siket sebab tolong katering buat chicken chop
tapi pengalaman baru kann
hampir . . . beberape jam kat dalam bengkel
siap gak tugas kiteorg *fuhh leganyaa

then ronda ronda gn geng power rangers
*bak kata BLACK
pastu minum minum jalan jalan jumpa kawan lama aku
ALONGGGG !
sumpahh rindu diaaaaa :D

then dah borak borak
KEMBA kene betugas pulak kat gerai PBSM
so aku ngan ATIKAH gerak tgk wayang
cite : SINI ADA HANTU
mmg mule mule cite cam ape je , tapi sumpahh kelakarr
kat dalam tu tegelak gelak aku gn ATIKAH :D

then dah habes wayang bekumpul pulakk kat DEWAN SARUTA
ade cabutan bertuahh , ramai gaklahh budak budak yg aku kenal menangg
tapi yg pasti bukan akulahh kan
sebab mmg tak pernah bertuah pun dari dulu sampai laa nie :P

more picture :
Lieyaa Apek

______________________________________________________

then dah habess cabut sume , boleh balek asrama
pack pack barang sume
then tetibe ALYNA JULIANA masuk dorm ckp dye mmg pindah tasek
taiklahh budakk tuu -_-"

so dapat tahu dye pindahh , kiteorg pun nak ade last memorie with her
so APEKK bwk camera dye yg besar tuhh
captured all the photo's in our dorm
INSPIRASI ♥

so , antara best syot of the day lahh katekann :P




ni just half of INSPIRASI
later kita tangkap gamba ramai ramai yerrr :P
okay that's all fer todayy
DAAAAAA , SEE YA NEXT TIMEEE ♥