ACTIVITY :

- nampak tittle post dekat atas ? HAAA , ni ceq nak habaq mai ni *loghat kedah* banyak aktiviti aku dengan kawan2 aku dekat asrama SRI-KANDI dan jugak sekolah ERT SETAPAK .

- al maklumlah 3minggu tak balikkan ? mestilah banyak benda yang berlaku *senyumm*




- okay , first is LARIAN KV . macam larian sekolah korang jugakk , merentas desa tu haaa :)

- for the first time aku semangat gila lari . tak pernah semangat aku berkobar kobar cenggini *blushing*

- ranking aku forsurelahh mmg tak pernah nk dpt top 30 enn ? HAHA . tapi kalau ikut ranking kawan Eyraa and Lola --> Layla (me) --> Lya and the geng --> Amyra , Atikah and the gang . Nampak kesungguhan aku kat situ ? *berlagaknyaa*
______________________________



- next is Perarakan Maulidur Rasul , okeyy tade semangat . kalau sekolah rendah dulu pakai pakaian bebas . but now tersangkut dengan baju oren tuu (koperat) tak syiokknyewww *mind rempit please*

- dh berak tu , err I means is berarak tu as usual mestilah ade ceramah en ? dh memang wajib dari dulu lagi (: before tuu dye ada bagi buku , tapi memudahkan kerja kiteoranglahh :*



- Haa nilah bukunyaa , buku hafazan (: terima kasih atas sumbangan .
______________________________

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/s720x720/64712_390020514360120_100000565237960_81089041_1736670357_n.jpg

- ni tambahan , nothing to do and as usual kacau budak kelaslah jawabnyaa . ni aktiviti paling wajib sekali (:

- then mangsa kiteorang *amyra , aliya , me , arif* are Atikah Rashid dan bekas kawannya Faris Bot . ouh korang yang terpilih (:

- ingat sweetlah dating kat dalam kelas haa ? HAHA , okey gurauu . *lagu lucky by jason mraz and colbie caliat terngiang kat dalam otak*
______________________________

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/419297_390019191026919_100000565237960_81089034_1243569786_n.jpg

- and pada satu malam tuu Datin Rohanah (penolong kanan) datang melawat kiteorang dekat srikandi . dye bagi ceramah terakhir before dye bersara *rindu dye*

- gamba kat atas tu sempat kiteorang amik , sumpah buat tebal muka je . malu gila bila fikir balik.

- but nasib baik Datin sporting malam tuu , dye bagi respon yg terbaik *claping hand* and gamba nilah yg masuk kat slideshow Majlis Persaraan beliau :*

- kiteorang ada jugak buat video untuk dye :

video

- video ni di rakam khas semasa beliau datang melwat kiteorang , lintas langsung dari surau Al-Falah . Enjoyy :*
______________________________



- aktiviti terakhir sepanjang 3 minggu , sambutan Majlis Perpisahan Datin Rohana . jumaat tu sambutannye simple tapi cukup menyentuh perasaan beliau .

- tapi aku ada kejap je , sebab kiteorang *atikah , me , anati , fatimah , mardiah* kene serve untuk dorang lepas tamat majlis tersebut .
______________________________

Itulah antara aktiviti yang kiteorang buat sepanjang 3minggu tak balik rumah .
ada banyak sebenarnyaa , tapi tak penting kot .
biarlah semua kenangan terpahat di dalam hati masing - masing .

rasanyaa , macam panjang je entry kali ini
*perasaan je kot*
jumpa lain kali , Kbaii

the end , Layla .