HAPPY STRESS ?



Haaaa , nampak tak tajuk kat atas tuu ?
tak nampak ? meh sinii :

HAPPY STRESS
*kalau tak nampak jugak tak tahulahh*

- Arghhh ! dekat sekolahh SETAPAK , banyakk aktiviti yang dijalankann . tapi tak dapat nak rakam sweet moment gituuww :P yelahh camera takde en . tak boleh nak simpan kenangan manis semua tuu .

- tapi , dalam kita bergembira mesti ada jugak kesedihankann ? kita takkan gembira selamanya , cume org yang tade perasaan je camtu .

- nak dipendekkan cerita yang memang dah pendek ni memang susahh . sebab kita sendiri tak pernah mengalaminyaa. kalau nak bercerita pulaa mungkin takan ada yg paham .

- cuma yang penting kita buat adalah , kira perkara WAJIB buat adalah sentiasa kuatkan semangat dan jangan cepat lemah . kuatkan keimanan kitaa .

- aku harap , tidak ada lagi kejadian yg tidak diingini berlaku . semoga diriku dan rakanku sentiasa terlindung . Aminn ~~

- untuk menggembirakan hati yang sedang lara ;

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lzg28g3kNA1r1yfq4o1_500.gif

*amyra lui : senyummm siketttttt*

the end ,