New Year Eve

- yesterday 31 December 2011 , me and for sure my sibling
keluar jalan jalan KL , maklumlah malam new year en ?
mesti banyak sale (: *shopping*

- Before shopping we all tengok wayang , and cerita dye sgt kelakar .
actually tak tahu pun cerita apa sebab tak pernah tgk kat iklann .


\\ Jack and Jill - the twins (:


- after that jalan jalan cari makan pulakk , and for sure perut lapar gilaa *muka lapar* . then cadang nak beli kasut , tapi tak tahu kat mana sbab banyak sgt tempat yg boleh beli tapi tak menarik minatt

- so amik keputusan beli kat kedai depan Times Square *Haziqah* , then keluar je dari Pavilion makaihhhhh ramainya manusiaaa . Tak pernah tgk manusia ramai camni , maklumlahkann malam new year dorang mesti nak countdown punyaaa ;D

- on the way to Times Square;

\\ si buncit , si pendek , si tinggi , si kuruss


- haihh *mengeluh* selepas berjaya menempuhh pelbagai jenis manusia akhirnyaa sampai jugak dekat kedai kasut tuu *tak tau nama* . masuk je dalamm sumpah lega gilaaa .

- then pilih punya pilih punya pilih *I'm a little bit choosy* akhirnyaa jumpalah yang berkenann . harga punn , erm ermm memang berkenan . . .

\\ setelah puas mencari


- Then sampai rumah je , bersih bersih badan then FB japp . pastu terus tidurr , penat gilalahh

__________________________________________

*End , thank you to my sister sebab bawak ak jalan jalan . lain kali bawak lagi ye ? kalau baik belanja kiteorang teruss :P*

T H E . E N D